Jdi na obsah Jdi na menu
 


Emma Glbert

Povolání: Herečka
Datum narození: 7.7.19
Místo narození:Brisbane,Queensland, Austrálie
Znamení: Rak
Výška: 178 cm
 
Claire Holt studovala hraní již od mala na škole a pak si soukromě zdokonalovala svoje schopnosti. Seriál H2O stačí přidat vodu, ve ktrém hraje mořskou pannu Emmu Gilbert, je její první seriálovou rolí, ale v žádném případě to není první zkušenost před kamerou.

Již dříve pracovala např. pro Dreamworld. Claire maturovala v roce 2005 a co se týče budoucnosti, plánuje ještě vystudovat vysokou školu. Claire ráda nakupuje, sleduje filmy s přáteli a ráda plave. Dokonce má černý pás v Thai-kwon-du. Dále také hraje vodní pólo, volejbal, umí hrát na piano a na kytaru a také ráda zpívá. Nicméně v současné době jí baví hraní a hlavně být mořskou pannou.

Claire rozhodně není voda cizí. Na roli mořské víly se moc těšila. Slovo relaxace rozhodně nezná. Je majitelkou černého pásu Thai-Kwon-da, jako Emma v seriálu sportovně plave, hraje volejball i vodní pólo. Když se zrovna nevěnuje žádnému sportu tak zpívá, hraje na piáno nebo kytaru. Role Emmy v serálu H2O stačí přidat vodu je její první seriálovou rolí, ale před kamerou se objevila už v několika reklamách. Studuje herectví na soukromé škole. Když jí zbyde čas sám na sebe vyrazí na nákupy nebo s kamarády do kina.

emma.jpg